icono-iniciar-sesion-png-5.png

press to zoom
Посета министарке Михајловић
Посета министарке Михајловић

press to zoom
Макета моста
Макета моста

press to zoom

press to zoom
1/14

press to zoom
20221026_135530
20221026_135530

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Меморијални турнир: "Играј за Воју"

         У знак сећања на нашег драгог колегу Војислава Хорвата, и ове године одржан је меморијални турнир у стоном тенису - "Играј за Воју".

        Конкуренција је била велика. Пријавило се  32 такмичара: ученика, професора и других запослених лица у школи.   Прво место је освојио домар Ђока Алексовски, друго ученик другог разреда Лука Милић Г23, док се за треће место изборио ученик Немања Николић из одељења Г32.

         

donation.png

press to zoom
A21
A21

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Наградни излет за најбоља одељења

     Годишњим планом рада школе за школску 2022/23 годину планиран је наградни излет за најбоља одељења у претходној школској години. Ове године наградни излет је организован за следећа одељења:
         -
Одељење 2-01,   одељењски старешина  Јасна Грубић
         -
Одељење 3-02,   одељењски старешина  Марија Радисављевић
         - 
Одељење 4-01,   одељењски старешина  Бранка Цвијовић
         Излет је реализован у четвртак, 22. 09. 2022. На излет смо кренули у раним јутарњим сатима, 55 ученика из три најбоља одељења у пратњи директора, одељењских старешина, Бранке Цвијовић, Марије Радисављевић и Биљане Николић, која је мењала старешину Јасну Грубић.
     Дестинација излета била је Фрушка гора. Обишли смо околне историјске локалитете, знаменитости и културна наслеђа тог дела Србије. Посетили смо Бању Врдник, манастир Раваницу у Врднику и манастир Хопово. У хотелу „Норцев“ имали смо ручак након кога смо обишли ТВ торањ на Иришком венцу, оштећен 1999. год. током НАТО бомбардовања, као и спомен обележје „Слобода“ на Фрушкој гори. Након тога је следила посета манастиру Крушедол. У Београд смо стигли у раним вечерњим сатима.
     Ученици су показали изразиту заинтересованост за овакву врсту наградних излета, што свакако представља додатну мотивацију за улагање труда и напора за постизање бољих школских резултата.
         Захваљујемо Савету родитеља школе који је препоручио и одобрио финансирање овог наградног излета за најбоља одељења школе.

         

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • YouTube - Grey Circle
images.jpg
Tим за заштиту од насиља.jpg