icono-iniciar-sesion-png-5.png

press to zoom
Посета министарке Михајловић
Посета министарке Михајловић

press to zoom
Макета моста
Макета моста

press to zoom

press to zoom
1/14

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Супершколе за средњошколце/ке из региона

Наша школа је дeo регионалног програма “Супершколе”, платформе за успостављање партнерстава између средњих школа у региону Западног Балканa. У организацији RYCO Serbia тима у петак, 23.09.2022, је у Београду у просторијама Гете института, одржана сесија на којој су представници школа добили корисне инструкције  о новим пројкетима те могућностима и правилима у процесу аплицирања.

         

press to zoom
A21
A21

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Наградни излет за најбоља одељења

     Годишњим планом рада школе за школску 2022/23 годину планиран је наградни излет за најбоља одељења у претходној школској години. Ове године наградни излет је организован за следећа одељења:
         -
Одељење 2-01,   одељењски старешина  Јасна Грубић
         -
Одељење 3-02,   одељењски старешина  Марија Радисављевић
         - 
Одељење 4-01,   одељењски старешина  Бранка Цвијовић
         Излет је реализован у четвртак, 22. 09. 2022. На излет смо кренули у раним јутарњим сатима, 55 ученика из три најбоља одељења у пратњи директора, одељењских старешина, Бранке Цвијовић, Марије Радисављевић и Биљане Николић, која је мењала старешину Јасну Грубић.
     Дестинација излета била је Фрушка гора. Обишли смо околне историјске локалитете, знаменитости и културна наслеђа тог дела Србије. Посетили смо Бању Врдник, манастир Раваницу у Врднику и манастир Хопово. У хотелу „Норцев“ имали смо ручак након кога смо обишли ТВ торањ на Иришком венцу, оштећен 1999. год. током НАТО бомбардовања, као и спомен обележје „Слобода“ на Фрушкој гори. Након тога је следила посета манастиру Крушедол. У Београд смо стигли у раним вечерњим сатима.
     Ученици су показали изразиту заинтересованост за овакву врсту наградних излета, што свакако представља додатну мотивацију за улагање труда и напора за постизање бољих школских резултата.
         Захваљујемо Савету родитеља школе који је препоручио и одобрио финансирање овог наградног излета за најбоља одељења школе.

         

donation.png
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • YouTube - Grey Circle
images.jpg
Tим за заштиту од насиља.jpg