Наш штанд на 43. Међународном

сајму грађевинарства   

      У шест хала и на отвореном простору Београдског сајма, од 19. до 23. априла 2017. године, своје производе представило је преко 550 излагача из 30 земаља. Покровитељ овог водећег сајамског догађаја у грађевинској индустрији у региону југоисточне Европе, било је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије.

             Са надом да ће грађевинарство заиста постати "Златна грана српске привреде", (овогодишњи мото сајма), захваљујемо управи Београдског сајма што нам је омогућила да, на штанду бр. 4005 у хали 4, представимо школу.

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

 

             Наш штанд на Сајаму грађевинарства

 

              42.  Сајам грађевинарства одржан је од 19. до 23. априла, под слоганом "Права одлука у правом тренутку". Сајам је окупио најуспешније представнике из свих области грађевинске делатности: пројектовања, изградње,  одржавања и реконструкције објеката; информатичке технологије и управљања пројектима у грађевинарству, произвођаче грађевинске механизације, опреме, материјала...

           Захваљујемо  управи Београдског сајма што нам је и ове године омогућила да, заједно са 500 излагача из 24 земље широм света, представимо школу, на штанду у хали 1А, без накнаде.

 

     Мај месец математике

        И ове године, већ традиционално, 5. пут у нашој школи,  од 23. до 31. маја одржана  је манифестација „Мај месец Математике“. Кроз такмичења, радионице и логичке слагалице, али и декупаж, рецитовање и изложбе, у другарској и такмичарској  атмосфери, кроз математички квиз и  квиз Би-Хе-Фи (биологија хемија физика), меморијални шаховски турнир, слагање тандрама и рубикове коцке, провели смо ових недељу дана.

       Као и ранијих година  манифестација „Мај месец математике“ наишла је на сјајан одзив код ученика, па ћемо,  наравно, наставити са њеним организовањем и у будуће!

        И за крај, мало стручног усавршавања, на трибини о будућности математике у средњем стручном образовању омогућила нам је наша драга, бивша колегиница Татјана Мишовић. 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

 

27. Републичко такмичење геодетских и грађевинских школа 

 

На Републичком такмичењу геодетских и грађевинских школа, одржаном  14. маја 2016. године у Суботици, наши ученици су постигли следећи резултат:

         3. место Јована Перовић

        (Организација грађења 4. разред)

         3. место Ђорђе Јањић

        (Статика и отпорност материјала 3. разред)

         3. место Томислав Мидановић

        (Примена рачунара 3. разред)

Честитамо Јовани, Ђорђу и Томиславу! Њихова бронзана одличја нама сијају златним сјајем.

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Посета Грађевинско - саобраћајној школи

у  Грачаници 

         На иницијативу ученичког парламента наше школе, одржан је хуманитарни  турнир у стоном тенису, а прикупљена средства утрошена су  за куповину школског  прибора   ученицима Грађевинско - саобраћајне школе из Грачанице. 

        Професори Александар Станисављевић и Ана Фодора,  ученици  Драган Микуландра и Урош Поповић, посетили су у петак, 03. 06. 2016. колеге и вршњаке на Косову и Метохији. Том приликом уручени су дарови домаћинима, који су били пријатно изненађени  и обрадовани  посетом.   

       Наше искрене  жеље  за боље сутра и сигурну будућност, вишеструко су превазишле материјалну вредност поклона.  

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Чеп  за  хендикеп

       Удружење параплегичара и квадриплегичара Баната покренуло је хуманитарну акцију "Чеп за хендикеп", са циљем унапређења услова живота особа са инвалидитетом, као и заштите животне средине. Акцију су  подржали ученици и запослени наше школе, па је  велика кутија за прикупљање чепова постављена у хол.

            У среду, 21. 09. 2016. године, г-дин Зоран Мартинов је  посетио  школу  и  преузео сакупљене чепове. (105 кг)

Драго  нам је што смо  у могућности да помогнемо. Одмах почињемо  нови циклус  пуњења  кутије.

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

1/2

1/7
1/19

1/9

1/12

ПРОВЕРИ

ЗАШТО ЈЕ

+ + + + + + + + + 

ОВА ШКОЛА

 

ТВОЈ

 

НАЈБОЉИ

 

 ИЗБОР 5+

Watch Us 
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • YouTube - Grey Circle

Хајдук Станкова бр. 2, 11050 Београд   Тел:  (+381) 11 2411 - 472     (+381) 11 2423 - 441      (+381) 11 2404 - 126    

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now