top of page

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

  Додела награда ученицима и менторима

     Поводом обележавања Дана општине Звездара, 16. октобра  у 16 часова у свечаној сали Шесте београдске гимназије, одржана је свечана  додела награда ученицима који су освојили прво, друго или треће место на републичким таклмичењима, као и њиховим наставницима - менторима. 

       Ученици и  наставници  награђени су новчано.

     Том приликом наш ученик одељења Г33  -  Богдан Станковић  и наставник ментор Јасна Грубић примили су награду за освојено 3. место из грађевинских конструкција на Републичком такмичењу геодетских и грађевинских школа које је одржано у Нишу у мају месецу 2019. године.                  Честитамо Богдану и његовом ментору и желимо им још много награда у будућности!

     Биле су то јединствене туре „бициклирања“ по стазама београдским, где би се Воји и његовим члановима секције радо прикључивале и друге колеге.    Ученици су препознали његов ентузијазам, жељу и труд да пренесе и усади знање па су колегу Хорвата бирали за најбољег професора.

      Током петнаест година дружења учили смо од њега и ми, његове колеге. Провели смо заједно толико дивних тренутака  који су наш живот учинили садржајнијим. На томе смо му  захвални и они нам сада тако недостају.

       На меморијалном турниру „Играј за Воју“, прво место освојио је Милош Симоновић Г22, други је био Алекса Познановић Г43, а треће место  је припало Урошу Видаковићу Г24.  

        Браво, момци!  Воја Хорват би био поносан на вас.

          

     У славу и част  преминулог професора и колеге,  Војислава Хорвата (1952 -2016), у петак,  26. октобра, одржан је меморијални турнир у стоном тенису,  „Играј за Воју“.

       Колега Воја Хорват у нашу школу је дошао 2001. године.  Обављао је функције помоћника директора, руководиоца стручног већа, председника синдиката, а као грађевински инжењер предавао је више стручних предмета.

    Велики инжењер и професор несебично се давао ученицима, не само на часовима редовне наставе, већ и као руководилац секције. Бринуо је о физичком здрављу ученика па је осмислио Стонотениску секцију. За потребе Бициклистичке секције, коју је водио задњих неколико година, од сопствених средстава набавио је 7 бицикала.

          Меморијални турнир у стоном тенису

Чеп  за  хендикеп

       Удружење параплегичара и квадриплегичара Баната покренуло је хуманитарну акцију "Чеп за хендикеп", са циљем унапређења услова живота особа са инвалидитетом, као и заштите животне средине. Акцију су  подржали ученици и запослени наше школе, па је  велика кутија за прикупљање чепова постављена у хол.

            У среду, 21. 09. 2016. године, г-дин Зоран Мартинов је  посетио  школу  и  преузео сакупљене чепове. (105 кг)

Драго  нам је што смо  у могућности да помогнемо. Одмах почињемо  нови циклус  пуњења  кутије.

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Посета Грађевинско - саобраћајној школи

у  Грачаници 

         На иницијативу ученичког парламента наше школе, одржан је хуманитарни  турнир у стоном тенису, а прикупљена средства утрошена су  за куповину школског  прибора   ученицима Грађевинско - саобраћајне школе из Грачанице. 

        Професори Александар Станисављевић и Ана Фодора,  ученици  Драган Микуландра и Урош Поповић, посетили су у петак, 03. 06. 2016. колеге и вршњаке на Косову и Метохији. Том приликом уручени су дарови домаћинима, који су били пријатно изненађени  и обрадовани  посетом.   

       Наше искрене  жеље  за боље сутра и сигурну будућност, вишеструко су превазишле материјалну вредност поклона.  

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

 

27. Републичко такмичење геодетских и грађевинских школа 

 

На Републичком такмичењу геодетских и грађевинских школа, одржаном  14. маја 2016. године у Суботици, наши ученици су постигли следећи резултат:

         3. место Јована Перовић

        (Организација грађења 4. разред)

         3. место Ђорђе Јањић

        (Статика и отпорност материјала 3. разред)

         3. место Томислав Мидановић

        (Примена рачунара 3. разред)

Честитамо Јовани, Ђорђу и Томиславу! Њихова бронзана одличја нама сијају златним сјајем.

 

ПРОВЕРИ

ЗАШТО ЈЕ

+ + + + + + + + + 

ОВА ШКОЛА

 

ТВОЈ

 

НАЈБОЉИ

 

 ИЗБОР 5+

Watch Us 
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • YouTube - Grey Circle
bottom of page