icono-iniciar-sesion-png-5.png
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • YouTube - Grey Circle
На излету са Планинарском секцијом

 

 

         У недељу, 27. октобра 2019. године, ученици и наставници наше школе путовали су на Дивчибаре, у оквиру активности Планинарске секције.

        На први планирани овогодишњи излет кренуло се у раним јутарњим сатима. Време је било необично лепо за крај октобра, а расположење наших планинара уобичајено на висини постављеног циља. И врхови су освојени, и то не један, већ три: Велика плећа (1050м), Црни врх (1098м) и Голубац (1056м).

       На крају излета  стрма шумска стаза  водила је у село Подбукови, где  је чекало окрепљење у виду богате трпезе  коју су за наше планинаре припремили љубазни домаћини газдинства Обрадовић.                                                                                                                                             

1/9

1/3

  Додела награда ученицима и менторима

     Поводом обележавања Дана општине Звездара, 16. октобра  у 16 часова у свечаној сали Шесте београдске гимназије, одржана је свечана  додела награда ученицима који су освојили прво, друго или треће место на републичким таклмичењима, као и њиховим наставницима - менторима. 

       Ученици и  наставници  награђени су новчано.

     Том приликом наш ученик одељења Г33  -  Богдан Станковић  и наставник ментор Јасна Грубић примили су награду за освојено 3. место из грађевинских конструкција на Републичком такмичењу геодетских и грађевинских школа које је одржано у Нишу у мају месецу 2019. године.                  Честитамо Богдану и његовом ментору и желимо им још много награда у будућности!

Хајдук Станкова бр. 2, 11050 Београд   Тел:  (+381) 11 2411 - 472     (+381) 11 2423 - 441      (+381) 11 2404 - 126    

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Посета министарке Михајловић