icono-iniciar-sesion-png-5.png
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • YouTube - Grey Circle
РЕГИОНАЛНА  САРАДЊА

 

      У нашој школи је 12.12. 2019.године одржан први у низу састанака везаних за регионалну сарадњу грађевинских школа. Наши гости су били представници “Стручне школе за грaђевинарство” из Беча: директор, Гернот Куле, дипл.грађ. инжењер, помоћник директора, инж. Томас Пригл, директорка  канцеларије за пројекте у региону, др Лејла Сирбубало, Гојко Бановић, руководилац Центра за стручно образовање у ЗУОВ-у, директори школа из Новог Пазара и Власотинаца, Мехо Чамовић и Миливоје Ђорђевић, као и директор суботичке школе и председник Заједнице грађевинских и геодетских школа, Исо Планић. Кратком, али пријатном  сусрету  присуствовали су и професори стручних предмета и чланови Тима за пројекте Сенка Видаковић, Тања Јоцић Стаматовић и Гордана Марковић, као и библиотекарка Јасна Плавшић.  

   У срдачном разговору са нашим директором договорене су смернице за остварење будућих пројеката. Затим су, у библиотеци наше школе, гости погледали презентацију о „Бранку Жежељу“, коју је, на  маестралан начин и одушевљење гостију, а пријатно изненађење директора Александра Ракићевића, припремила проф. Сенка Видаковић, на беспрекорном немачком језику. Радујемо се будућим сусретима. 

1/7

1/6

  Захвалница Грађевинског факултета нашој школи

    Дана 29. новембра 2019. године, Грађевински факултет Универзитета у Београду  доделио је захвалницу нашој школи. Пригодно признање поводом дугогодишње сарадње и континуираног уписа наших ученика на ову високошколску установу, уручио је проф. др Владан Кузмановић,  декан Грађевинског факултета, који је председавао скупом.  Захвалницу су, у име школе, примили директор Александар Ракићевић и наставник грађевинске групе предмета Тања Јоцић Стаматовић.

    Очекујемо да представници факултета ускоро посете  школу,  како би се обратили нашим матурантима и  одговорили на питања у вези уписа и могућностима запослења које даје диплома Грађевинског факултета.

Хајдук Станкова бр. 2, 11050 Београд   Тел:  (+381) 11 2411 - 472     (+381) 11 2423 - 441      (+381) 11 2404 - 126    

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now